Ons doel?

Alle bouwheren (zowel zakelijk als particulier) laten genieten van degelijke, correcte, en veilige steigers die bovendien beantwoorden aan de wettelijke vereisten.

(Ver)bouwen is complex

Bouwen of verbouwen is één van de meest ingrijpende, complexe en tijdrovende gebeurtenissen in een mensenleven. Gelukkig kan de bouwheer een beroep doen op verschillende specialisten om zijn bouwavontuur tot een goed einde te brengen. De sleutelfiguur bij elk bouwproject is de architect. Hij staat de bouwheer bij met raad en daad en begeleidt hem bij elke fase van het bouwproces.

Als je een huis wenst te bouwen of te verbouwen dien je je ook aan heel wat regels, voorschriften en wetgevingen te houden. Deze worden steeds talrijker en complexer, waardoor bouwen of verbouwen steeds duurder dreigt te worden.

U betaalt allicht teveel

In heel wat lastenboeken wordt er een paragraaf gewijd aan steigerbouw. Hierin wordt er een meer of minder summiere beschrijving gegeven met een verwijzing naar de desbetreffende wetgevingen. Over het wie, waar, hoe en waarvoor wordt vaak minder of niets geschreven.

Hierdoor bestaat de kans dat verschillende aannemers in het voor hen aanbelangende onderdeel een steiger verrekenen en dat de bouwheer te veel betaalt.

Vertrouw daarom op een expert

Bart Van den Brande heeft na zijn ingenieursopleiding een licentie veiligheidstechnieken (niveau 1) behaald aan de K.U.Leuven. Van 1990 tot 1998 werkte hij als preventieadviseur – diensthoofd werkmethoden – bij de liftenbouwer Schindler NV. Na enkele jaren bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, heeft hij de operationele verantwoordelijkheid gedragen voor een bewakingsonderneming. In 2003 nam hij een bestaande steigerbouwfirma uit het Meetjesland over en verkocht hij deze opnieuw in 2010.

VCS Management bvba werd opgericht in 2010. Deze vennootschap werkt als consultant op vlak van arbeidsveiligheid, energiebeheer, beveiliging en steigerbouw.

Verdeling werkzaamheden

Opmaken minimum configuratie steigerbouw

30%

Opvolgen offertes steigerbouw

5%

Opvolgen vergunningen steigerbouw

5%

Organisatie werkzaamheden steigerbouw

10%

Wekelijkse (visuele) controle

25%

Bijhouden Steigerdagboek

25%

Betaal gemiddeld 38% minder voor steigers

Door een beroep te doen op de consulting diensten van VCS Management uit Liedekerke zult u minder voor uw steigers moeten betalen, waardoor u meer geld overhoudt voor de (ver)bouw(ing) van uw woning.

Over ons

VCS Management adviseert bouwheren in het plaatsen van degelijke, correcte en veilige steigeroplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatiewerven. Onze diensten staan open voor alle bouwheren in België en dankzij ons uniek aanbod kan u duizenden euro's besparen.

Contact info

VCS Management BVBA
BTW: BE.0822.131.814
 info@vcs-management.be
 Hoefstraat 197, B-1770 LIEDEKERKE
 TEL: +32 (0) 477/45.92.65

In samenwerking met